DE NIEUWE FORD MUSTANG MACH-E

18/11/2019

Zuiver elektrisch de nieuwe Ford Mustang Mach-E biedt kracht, stijl en vrijheid


Voor het eerst in 55 jaar breidt Ford de Mustang-serie uit met de volledig elektrische Mustang Mach-E die deel uitmaakt van de Mustang-coupé en cabriolet, evenals speciale edities. De nieuwe Mustang beschikt over een zogeheten infotainmentsysteem en is daarnaast uitgerust met de laatste technologieën.

Een gloednieuw, dit keer volledig elektrisch model, speciaal ontworpen voor Ford, symboliseert het begin van een nieuw geëlektrificeerd tijdperk voor Ford; het is een van de 14 geëlektrificeerde Ford-voertuigen die eind 2020 naar Europa komen.De Mustang Mach-E GT biedt de sensaties die de reputatie van de Mustang hebben gemaakt. Deze Mustang Mach-E GT moet de sprint van 0 tot 100 km/u afleggen in minder dan 5 seconden2 en zal daartoe beschikken over een vermogen van 465 pk (342 kW) en een koppel van 830 Nm2. De volledig elektrische motor wekt vertrouwen in en biedt een rijbereik tot 600 km in de WLTP-cyclus. De ingebouwde laadoplossingen leiden klanten naar openbare laadstations in de buurt, bevelen laadplaatsen aan tijdens langere reizen en geven toegang tot het FordPass Charging Network met meer dan 125.000 laadstations in 21 Europese landen.

Bij de allereerste autoshow in Detroit zei Henry Ford dat hij aan een project werkte dat als een bliksemschicht zou zijn," zei Bill Ford, uitvoerend voorzitter van Ford Motor Company. "De Mustang Mach-E is een van de meest opwindende voertuigen die Ford ooit heeft gepresenteerd", aldus Stuart Rowley, president van Ford Europa.


En wat vindt u van de nieuwe Ford Mustang?


Ford heeft de Mach-E Mustang gecreëerd op basis van een ontwikkelingsproces dat volledig gericht is op de behoeften en wensen van klanten.Het resultaat is een slanke en stijlvolle SUV, die een zeer geïnspireerd gedrag en wendbaarheid biedt, met geavanceerde verbonden technologie die de Mach-E Mustang in de loop van de tijd nog beter zal maken.

Contacteer ons

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws