De geheel nieuwe Ford Focus ST-Line

10/10/2019

De geheel nieuwe Ford Focus ST combineert prestaties op de baan, plezier op de weg en dagelijks gebruiksgemak zonder compromissen!

De Focus krijgt een aantal sportieve upgrades in de dynamische en spannende ST-Line. Een dubbele uitlaat, een zwart rooster en een uniek vormgegeven voorbumper zorgen ervoor dat de auto opvalt. ST-Line-badges en 17"-velgen maken de look helemaal af.

Strakke lijnen, een verfijnde lay-out, geavanceerde technologie en alle comfort en ruimte die u nodig hebt. De ST-Line biedt u dit en nog veel meer. De rode stiksels in het interieur zijn een stijlvolle aanvulling op de sportzetels. En naast de vele andere designdetails van de auto zult u genieten van een prestatiegericht stuurwiel met vlakke bodem en kenmerkende ST-Line instaplijsten.

Boek een testrit

Met zijn slimme voorzieningen en innovatieve technologieën geeft de nieuwe Focus u een maximale controle. Van de head-up-display dat belangrijke gegevens binnen uw gezichtsveld projecteert tot de eigentijdse draaiknop van de automatische versnellingsbak: elk element werd ontworpen met het oog op moeiteloos rijden.


Drukke stadswegen. Start-stopverkeer. De nieuwe Focus helpt druk verkeer minder stresserend te maken. Adaptive Cruise Control met Stop & Go houdt een veilige afstand aan ten opzichte van uw voorligger, zelfs wanneer die vertraagt tot stilstand. En wanneer het verkeer terug op gang komt, vertrekt uw wagen automatisch. Tegelijk voert LaneCentering Assist lichte stuurcorrecties uit om u binnen de wegmarkeringen te houden.

Parkeren in een drukke straat of in een krappe plaats kan best lastig zijn. Maar met Active Park Assist 2 maakt de nieuwe Focus het eenvoudiger dan u ooit had durven dromen. Zodra het systeem actief is, kan het geschikte parkeerplaatsen identificeren en de auto volledig zelf in- en uitparkeren. U hoeft niet meer te schakelen, te sturen of de pedalen te gebruiken: de auto doet het allemaal voor u (optie op modellen met automatische transmissie).

Neem contact opBezoek onze showroom

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws